Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Nagrade

V projektu Naj ŠKL športnik bomo vsako leto izbrali 6 osnovnošolcev in 6 srednješolcev, dekle in fanta iz vsake športne panoge ŠKL (košarka, odbojka in nogomet), ki si po mnenju mentorjev in trenerjev, ter tudi glasovalcev opravičeno zaslužijo naziv NAJ ŠKL športnik. Izbor poteka tako, da mentor vsakega športa na šoli, ki je vključena v ŠKL predlaga 3 dekleta in 3 fante, ki po njegovem mnenju izstopajo iz športnega povprečja. Vsak mentor lahko izbira samo športnike iz svoje panoge, iz njegove šole pa je lahko največ 1 fant in 1 dekle. Potem vsakemu od izbranih 3 deklet in 3 fantov dodeli točke 5,3 ali 1. Ti rezultati štejejo pri dokončni odločitvi o zmagovalcu. Drugi del ocene pa so glasovi publike, ki lahko v času glasovanja oddaja svoj glas. Ob koncu tekmovanja sodelavci Zavoda ŠKL pripravimo končni razpored in razglasimo zmagovalce. Le-te bomo v ponedeljek, dan pred finalom povabili, da se nam pridružijo na veliki finalni prireditvi ŠKL, na kateri jim bomo podelili priznanje in nagrado!

 

Vsi športniki in športnice, ki bodo razglašeni za najboljše ŠKL športnike sezone 2012-2013, bodo prijeli priznanje in dve privlačni nagradi. Prva nagrada je , ki jo bodo športniki lahko prevzeli na finalni prireditvi ŠKL, 23. oz. 24. aprila v dvorana Bonifika Koper.

 

 

Poleg priznanja smo za vse zmagovalce projekta pripravili še drugo nagrado-športno testiranje, ki ga bo opravila Fakulteta za šport, v sodelovanju z Zavodom ŠKL. Športno testiranje bo potekalo v maju (ena izmed majskih sobot, ki jo bomo določili skupaj z zmagovalci), merile pa se bodo različne sposobnosti posameznega športnika, na podlagi skokov, ki jih bodo strokovni sodelavci Fakultete za šport s pomočjo posebnih naprav in strokovnega znanja analizirali, ter pripravili poročilo, na poldagi rezultatov pa športnikom ponudili nekaj koristnih nasvetov za izboljšanje tehničnih in drugih sposobnosti.

 

 

 


 

 

Glasuj za Naj športnika in si pribori nagrado!

 

Izmed vseh, ki boste do finalne ŠKL prireditve 2013 oddali svoj glas za naj ŠKL Športnika, bomo izžrebali nagrado –

 

Oddaj svoj glas!Rezultati

Na finalnih prireditvah bodo svoje nagrade prejeli tudi naj športniki letošnje ŠKL sezone. S predlogi mentorjev in trenerjev ekip, glasovanjem prek spleta in izboru športne komisije, so naj športniki v sezoni 2012/2013 postali...

Ogled
Zadnje novice
FINALE 2013
Še en mesec do jubilejne finalne prireditve FINALE ŠKL.

Letošnji finale v dvorani Bonifika
Letos se finalna prireditev ne bo odvijala v Ljubljani, temveč smo za vas izbrali prav posebno lokacijo ob morju. Za dva dni se bomo »preselili« v Koper in njegovo veličastno športno dvorano Bonifika. ...

© Zavod ŠKL
Pravno obvestilo | Oglaševanje | Postanite pokrovitelj | Raziskave | Kontakt | Zaposlitev
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.