Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

O projektu

ŠKL že od samega začetka svojega delovanja spodbuja mlade, da se športa udejstvujejo, ker jih veseli, ker je zdravo in ker skozi šport lahko doživijo veliko lepega. ŠKLjevci spodbujamo načelo važno je sodelovati in ne zmagati in ga nameravamo obdržati za naše vodilo tudi v prihodnjosti.  Za vsakega od nas, mladih je najbolj pomembno, da dela tisto, kar ga veseli in v merah, ki prinašajo zanj koristi in ne slabosti.

 

V športu so tako kot v življenju nekatere odločitve dobre, druge malo slabše vendar se moramo v vsakem primeru zavedati, da je vrhunski šport poln odrekanj in vztrajanja, posledično tudi poškodb in zato ne vedno najbolj zdrav. Ne glede na talent mora športnik vedno vedeti, kje je njegova mera in tudi meja, do kjer bo treniral, in kdaj je čas za počitek in sprostitev. Ponavadi je ravno to velik minus v kartoteki vseh športnikov, saj se ženejo do vrha in še naprej, čeprav imajo zvit gleženj, izpahneno koleno, poškodovano zapestje, zlomljen prst ali kaj drugega. Seveda se te pomankljivosti kažejo tudi v šoli in kasneje v življenju, kot velika želja po doseganju rezultatov in uspehov, kar  pa je na drugi strani  lahko tudi pozitivna lastnost, če jo znaš izkoristiti v svoje dobro.

 

Seveda je v športu tudi veliko plusov. Velika prednost športnikov, pa naj bodo to vrhunski ali rekreativni, je recimo v tem, da si znajo zelo dobro organizirati svoj čas, saj je to zelo pomembno, ker morajo usklajevati treninge s šolo in prostočasnimi dejavnostmi. Velik plus je tudi ta, da so vedno fit in v kondicijski pripravljenosti in tudi če zbolijo ali se kasneje v življenju poškodujejo, lahko veliko hitreje pridejo nazaj v kondicijo. Poleg vsega tega pa so veliko bolj odporni tako na fizične kot tudi psihične obremenitve, kar je dobra popotnica za celo življenje. 

 

Zaradi vseh zgoraj naštetih razlogov, ki govorijo v + športu in športnikom smo na ŠKLju definitivno ZA ŠPORTNIKE, in predvsem to je  razlog, da smo se ŠKLjevci odločili da izvedemo izbor NAJ ŠKL ŠPORTNIKA.

 

Poleg vseh ŠKLjevcem, ki jim gre pohvala ker so vključeni v športne dejavnosti in potrditev, da je to prava pot za lažje premagovanje problemov in ovir, ki pridejo kasneje v življenju, bi želeli izpostaviti tiste ŠKLjevce, ki imajo poseben talent za šport v katerem nastopajo.  To so tisti ŠKLjevci, ki morda najdejo svojo življensko priložnost in usmeritev ravno v športu, zato želimo izpostaviti talente, za katere njihovi mentorji in trenerji  menijo, da so nekaj posebnega v svoji generaciji. Morda so ravno to obrazi vrhunskih športnikov, ki jih bomo gledali na velikih tekmovanjih čez nekaj let in na tem spletnem portalu so objavljeni, po izboru mentorjev in trenerjev, ki so jih srečevali vsak dan (vsak trener je lahko podal 3 predloge).

 

Tudi letos smo se odločili, da besedo pri izboru prepustimo tudi glasovalcem, ki bodo s svojimi glasovi pripomogli k lažjemu izboru. Del ocene so že prispevali mentorji, ki so športnike predlagali, tako da bo strokovna žirija na podlagi ocen mentorjev in št. glasov obiskovalcev na koncu objavila zmagovalce tekmovanja NAJ ŠKL športnik. 

 

Izbor in glasovanje za NAJ ŠKL Športnika bo letos potekalo do 10. aprila. Pohitite! 

 

Imena zmagovalcev tekmovanja za NAJ ŠKL ŠPORTNIKE LETOŠNJE SEZONE bomo razglasili na finalni prireditvi ŠKL in jim podelili praktične nagradice. Vsi zmagovalci pa bodo po prireditvi objavljeni tudi na spletni strani.Rezultati

Na finalnih prireditvah bodo svoje nagrade prejeli tudi naj športniki letošnje ŠKL sezone. S predlogi mentorjev in trenerjev ekip, glasovanjem prek spleta in izboru športne komisije, so naj športniki v sezoni 2012/2013 postali...

Ogled
Zadnje novice
FINALE 2013
Še en mesec do jubilejne finalne prireditve FINALE ŠKL.

Letošnji finale v dvorani Bonifika
Letos se finalna prireditev ne bo odvijala v Ljubljani, temveč smo za vas izbrali prav posebno lokacijo ob morju. Za dva dni se bomo »preselili« v Koper in njegovo veličastno športno dvorano Bonifika. ...

© Zavod ŠKL
Pravno obvestilo | Oglaševanje | Postanite pokrovitelj | Raziskave | Kontakt | Zaposlitev
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.