Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Datum: 25.03.2013 Avtor: ŠKL
FINALE 2013
Še en mesec do jubilejne finalne prireditve FINALE ŠKL.

Najboljše ekipe v košarki, nogometu in odbojki, v navijaških, akrobatskih in hip-hop cheer skupinah se bodo pomerile v torek, 23.4. 2013 (OŠ), in v sredo, 24.4.2013 (SŠ). Finale bo v dvorani Bonifika v Kopru, ki je hkrati tudi častni pokrovitelj prireditve.

 

Na njej bo nastopilo približno 2000 osnovnošolcev in dijakov, pričakujejo pa tudi več kot 2000 obiskovalcev. Letos bomo ŠKL-jevci poskrbeli za nepozabno tekmovalno ozračje, hkrati pa vabimo osnovne in srednje šole, da se udeležijo športnih dejavnosti in s pomočjo soizvajalcev in lokalnih društev v Kopru v bližini dvorane doživijo tudi športni dan po svojem okusu.

 

Vstopnice in vse dodatne informacije o finalu bodo na voljo prek spletne strani www.skl.si/finale/, v začetku marca. Neposreden prenos prireditve bo na portalu 24ur.com in na Kanalu A med 10. in 16. uro.
Nazaj
Komentiraj
Za dodajanje komentarja se prijavite.
Rezultati

Na finalnih prireditvah bodo svoje nagrade prejeli tudi naj športniki letošnje ŠKL sezone. S predlogi mentorjev in trenerjev ekip, glasovanjem prek spleta in izboru športne komisije, so naj športniki v sezoni 2012/2013 postali...

Ogled
Zadnje novice
FINALE 2013
Še en mesec do jubilejne finalne prireditve FINALE ŠKL.

Letošnji finale v dvorani Bonifika
Letos se finalna prireditev ne bo odvijala v Ljubljani, temveč smo za vas izbrali prav posebno lokacijo ob morju. Za dva dni se bomo »preselili« v Koper in njegovo veličastno športno dvorano Bonifika. ...

© Zavod ŠKL
Pravno obvestilo | Oglaševanje | Postanite pokrovitelj | Raziskave | Kontakt | Zaposlitev
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.