Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Datum: 26.01.2012 Avtor: ŠKL
Letošnji finale v dvorani Bonifika
Lokacija: Koper
Letos se finalna prireditev ne bo odvijala v Ljubljani, temveč smo za vas izbrali prav posebno lokacijo ob morju. Za dva dni se bomo »preselili« v Koper in njegovo veličastno športno dvorano Bonifika.

 

Športna dvorana Bonifika je večnamenska dvorana, ki meri 3.330 m2. Objekt ima veliko dvorano za igre z žogo (rokomet, odbojka, košarka) s tribunami, ki imajo 3.000 sedežev ter tri manjše dvorane za borilne športe in ples. Objekt uporabljajo za šolsko športno vzgojo, športno vadbo, občinske športne programe, športne igre, državna ligaška tekmovanja v košarki in rokometu ter kulturne in zabavne prireditve. Športni objekt vsako leto obišče 287.000 uporabnikov in obiskovalcev prireditev.

ŠKLjevci se že veselimo, da bomo kmalu gostili najboljše srednješolske in osnovnošolske športnike v tej legendarni dvorani.


Pridi tudi TI, saj ti zagotovo ne bo ŽAL! 

 

 


View Larger Map




Nazaj
Komentiraj
Za dodajanje komentarja se prijavite.
Rezultati

Na finalnih prireditvah bodo svoje nagrade prejeli tudi naj športniki letošnje ŠKL sezone. S predlogi mentorjev in trenerjev ekip, glasovanjem prek spleta in izboru športne komisije, so naj športniki v sezoni 2012/2013 postali...

Ogled
Zadnje novice
FINALE 2013
Še en mesec do jubilejne finalne prireditve FINALE ŠKL.

Letošnji finale v dvorani Bonifika
Letos se finalna prireditev ne bo odvijala v Ljubljani, temveč smo za vas izbrali prav posebno lokacijo ob morju. Za dva dni se bomo »preselili« v Koper in njegovo veličastno športno dvorano Bonifika. ...

© Zavod ŠKL
Pravno obvestilo | Oglaševanje | Postanite pokrovitelj | Raziskave | Kontakt | Zaposlitev
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.