Prijava
PRIJAVA
E-mail:
Geslo:
Zapomni si me
Pozabil geslo!
Registracija
REGISTRIRAJ SE

E-mail

Geslo

Ponovno geslo

Ime

Priimek

Naslov

Pošta

-

Telefon

Vpišite prikazane znake
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
  

Datum: 10.12.2013 Avtor: Kiti Korošec
TIVOLI ŠE VEDNO DVIGUJE KOCINE
Kaj naj rečemo, bilo je noro!

 

20 let hude muzike, ustvarjanja glasbenih hitov in trendov, na stotine žurov in nočnih romanc na plesiščih sta Radio Salomon in ekipa DeeJay Time sinoči proslavila na najboljši možen način: s tradicionalnim Božičnim DeeJay Timom v legendarni ledeni dvorani Tivoli. Legenda, ki se je pred 17. leti rodila v kultni diskoteki DC3- Dakota, je v preteklih letih s selitvijo po ljubljanskih dvornah osvojila čisto novo generacijo ljubiteljev popularne, plesne in urbane glasbe, le-ta pa je sinoči končno doživela tudi epski žur v Tivoliju, ki je zadnji Božični DeeJay Time gostil pred desetletjem.

 

Novi časi, novi hiti, malo nostalgije, kup sprememb, a priljubljeni format ostaja enak in dokazuje, da mu še vedno ni para. Zabavo ob največjih uspešnicah iztekajočega se leta sta vodila Dean On The Mike in DJ Drago, s plesnimi točkami je dvigovala utrip skupina Lil Getness, odrsko produkcijo je s posebnimi scenskimi učinki dopolnjeval multimedijski robot Liquidator, Manche in Rale sta navdušila s hitom Ove Godine, Regina je odpela prav za to priložnost osvežen miks zadnjih singlov, duet Clea & Kim je v novi, trendovski podobi pripravil atraktivna nastopa zgrajena na samih velikih hitih, zvezda večera pa je bila ob gostiteljih seveda priljubljena pevka Inna.

 

Romunska zvezdnica je v Ljubljano priletela bolna, na račun česar so trpeli predvsem mediji, medtem ko tega ob nastopu ni pokazala. Dobra znanka slovenskih odrov, ki pa je po zadnjem obisku postala zvezdnica svetovnega dometa, je navdušila s seksi oprijetimi oblačili in izjemno odrsko energijo, odpela vse hite in tudi eno od skladb s prihajajočega albuma Soy LatINNA, napovedani polurni nastop pa kljub bolezni podaljšala za polovico. Zagotovo je k temu prispeval ekstatičen sprejem občinstva, mogoče pa tudi nastop oboževalca iz publike, ki ga je povabila na oder, le-ta pa je z njo pripravil plesni šov, ki se ga ne bi sramovali profesionalci. Za nameček je Inna kot

posebno božično darilo svojim oboževalcem na oder pripeljala še skupino Maestro, s katero je v preteklosti že sodelovala, kot kaže pa jo bodo spremljali tudi na naslednji turneji. In po tistem, kar smo videli sinoči, bodo naši fantje prava atrakcija.

 

Ekipa DeeJay Time se vsem medijem in prijateljem zahvaljuje za izkazano podporo, še posebno tistim, ki so kupili vstopnico, saj brez njih izvedba prireditve ne bi bila mogoča. Reportažo s prireditve in ekskluzivni pogovor z Inno si lahko ogledate v oddaji ŠKL, ki se bo predvajala naslednji konec tedna.

 




Nazaj
Komentiraj
Za dodajanje komentarja se prijavite.
POKROVITELJI

Atlantis vodno mesto A Kanal T2 Kompas BTC City Pekarna Pečjak Čunga Lunga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport Olimpijski komite Slovenije Fundacija za šport SUSA (Športna Univerzitetna zveza Slovenije) Šport mladih Paketek Timplast Sasha Design Dana Birokrat Spletnik Stari Vrh

ŠKL ŠPORT
    ŠKL Turnirji Košarka
    ŠKL Turnirji Odbojka
    ŠKL Turnirji Nogomet
    Razpisi

    Dejavnosti
  • ŠKL Klub
  • ŠKL Potovanja
  • ŠKL Trgovina
  • ŠKL Darila
  • Dogodki
    ŠKL aktivnosti
  • ŠKL Šole
  • ŠKL Naj šola
  • ŠKL Krožki
  • ŠKL Aktiv
  • ŠKL naj športnik
  • BO JANEZ
  • Tee ball
  • ŠKL Finale
© Zavod ŠKL
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.